Přejít na obsah Přejít na levý postranní panel Přejít na pravý postranní panel Přejít na zápatí

Ostatní

Lhota má přes 2110 obyvatel

Podle nejnovějších statistik zpracovaných pro Správu statku MP (SVS MP) má náš obvod již 2110 přihlášených obyvatel, čímž přeskočil i Plzeň 8 – Černice. Co do rozlohy je stále nejmenší (3,9 km2), ale s počtem obyvatel je již na 7mém místě z deseti městských obvodů.

Rozšíření portálu

Rádi bychom rozšířili informace na našem portálu o rubriku nabízených služeb od lokálních firem a živnostníků. Máte-li zájem o registraci do našeho lokálního katalogu služeb, pošlete prosím základní informace o zápisu.

Přečtěte si více

Veřejná sbírka

Součástí programu lhotského bálu, který se uskutečnil 13. listopadu 2021, byla i sbírka na našeho občánka Honzíka Kopala. Do zapečetěné kasičky se vybralo 39 200,- Kč. Rádi bychom všem, kteří přispěli, poděkovali.

Přečtěte si více

Nové ceny vývozu odpadních vod od 1.7.2021

Od 1. 7. 2021 dojde ke změnám v rezervačním systému svozu odpadních vod a také ve vyplácení příspěvků na svoz odpadních vod, které se dotknou všech, kteří nejsou připojeni na kanalizační řad. Naše možnosti jsou ale velmi omezené, proto jsme se jednohlasně dohodli na podmínkách, které je nutné splnit, aby vám byl příspěvek přiznán.

Přečtěte si více